Stripes and the city!

Hello, lovely people!

Ei, se pare ca de la ultima mea postare, a venit oficial toamna…insa eu inca refuz sa accept, motiv pentru care, va mai delectez cu inca o tinuta de vara..cand razele soarelui inca ne mai inseninau zilele!

Am facut aceste poze undeva la final de septembrie si chiar a fost o zi frumoasa din toate punctele de vedere.Am inceput-o intalnindu-ma cu prietena mea, Maria ,si ne-am plimbat in atmosfera draguta de inceput de toamna! Am ales o tinuta destul de relaxata si sandalele desi cu tocul inalt, destul de comode..! Le-am gasit la Zara si le-am probat fara pic de speranta ca imi vor veni ok, pentru ca in general imi gasesc foarte greu sandale cu toc pe care sa pot merge, mai ales fara platforma! But..these ones were perfect..beautiful and I could walk on them..nu puteam sa le ratez! Am rezistat cu stoicism plimbarii incaltata astfel! Vesta este achizitionata din colectia trecuta Stradivarius! Iubesc dungile, reprezinta imprimeul meu favorit din garderoba si in general imi achizitionez o diversitate de piese “dungate”.Cam asa a venit si decizia cumpararii vestutei..nu am stat prea mult pe ganduri! Imi place si culoarea, mi-am imaginat-o de la inceput cu un strop de burgundy in combinatie, astfel ca am ales sa port acea curea feminina cu fundita!

Blugii sunt de tip boyfriend..in general nu ma omor dupa acest model , insa acestia sunt tare comfy si chiar ma simt f ok in ei, asa ca am decis sa renunt pentru scurt timp la preferatii mei, blugii de tip “mommy”!

Mai multe detalii despre tinuta va las sa descoperiti in pozele minunate pentru care trebuie sa ii multumesc dragii mele , Marry! Check her blog, here!

img_9587

img_9571

img_9568

img_9593

img_9589

I WAS WEARING:

VEST,BELT: STRADIVARIUS

JEANS:PULL&BEAR

SHOES:ZARA

BAG:NEW LOOK

img_9632

img_9660

img_9560

img_9590'Stripes and the city!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Copyright © Lorena Grapcicov - thegreenbutterfly.ro    Powered by GREENIX