Rome-Day 2

Hello, fashionistas!

Revin cu o alta tinuta pe care am purtat-o in excursia noastra la Roma! Dupa cum v-am spus , am prins zile destul de friguroase..iar acesta a fost un minus pentru mine, insa nu a putut umbri cu nimic frumusetea si farmecul minunatei capitale!

In cea de-a doua zi am vizitat printre altele si Castelul Sant`Angelo, locatia pozelor din aceasta postare! Castelul este absolut minunat..cu mult peste ce am gasit in ghidul turistic unde descrierea acestuia este relativ succinta , motiv pentru care nu ne-am dus cu asteptari prea mari, insa ajunsi acolo, am fost cu adevarat impresionati! Mai multe informatii despre acesta gasiti aici. Castelul este situat in apropierea Vaticanului ,iar vizitarea lui necesita cam 2 ore, poate si mai mult daca popositi si la o limonada delicioasa cu o vedere panoramica incredibila asupra Romei!

Despre tinuta pot spune ca desi nu a fost cea mai fericita alegere intr-o zi racoroasa, totusi mi-a fost tare drag sa o port, a meritat din plin! Spun ca mi-a fost drag pentru ca doua dintre piesele tinutei, vesta si brosa sunt achizitionate de la V for Vintage! Brosa este una de prin anii `40-50, nu foarte veche , dar suficient cat sa ma faca sa ma simt tare bine purtand-o! Cu siguranta are o istorie interesanta, apartinand unei doamne cochete, o alta fashionista ca si mine..dar in acea perioada. Mereu ma intreb oare ce “a vazut” si “a trait” aceasta brosa?  In cate tinute minunate a fost purtata? Cum o fi fost persoana careia i-a apartinut? De ceva timp mi-am descoperit pasiunea de a cumpara lucruri vintage si desi nu am foarte multe elemente , astept sa imi achizitionez si alte piese chiar mai vechi!

Vesta este achizitionata de la un mic atelier romanesc, au avut cateva disponibile si m-am simtit norocoasa ca am prins si eu una din ele! Imi este putin mare , chiar S fiind, insa imi place foarte mult, croiala fiind una ampla si extrem de feminina!  Am ales sa o combin cu niste jeansi mom rupti, in ideea de a obtine o tinuta intre clasic si modern.Am alaturat tinutei o pereche de bocanci Rose Gold, extrem de comozi dar si simpatici in acelasi timp, pot fi purtati intr-o multime de combinatii, chiar si cu rochii, chiar si in perioada verii,fiind foarte usori si neimblaniti!

Dupa cum v-am spus si in postarea anterioara, Roma este absolut minunata, merita sa faceti o vacanta acolo de minim 6 zile, sunt atat de multe de facut si de vizitat incat mai putine zile ar fi insuficiente pentru a putea profita la maxim de tot ce are de oferit! Ideal ar fi sa mergeti intr-o perioada calduroasa..in Roma sunt temperaturi cu plus in toata perioada anului, insa daca sunteti friguroase (like me), cu siguranta primavara si vara e mult mai ok de mers, asta pentru a sta relaxati si a putea face tot ce va doriti, fara ca frigul sa fie un obstacol.

Hope you`ll enjoy the photos! Nu uitati ca ma gasiti si pe facebook, aici si pe Instagram @lorena_s_grapcicov!

I WAS WEARING:

VEST,BROACH: V for VINTAGE

JEANS: Pull& Bear

BOOTS: Local Clothing Fair

HAT: Pimpkie

SUNNIES: Reserved'Rome-Day 2' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Copyright © Lorena Grapcicov - thegreenbutterfly.ro    Powered by GREENIX