Paris, mon amour!

Hello there, lovely people!

Stiu ca a trecut ceva timp de cand nu ati mai putut gasi un articol pe blog, probabil aceasta a fost si cea mai lunga pauza a mea, dar..uneori se intampla viata si prioritatile se schimba! Nu as vrea sa intru in foarte multe detalii, insa sa spunem ca nu a fost chiar cel mai usor an!

But I`m back si voi incerca sa recuperez cu tinute cat mai feminine si mai chic, in stilul caracteristic cu care v-am obisnuit!

Postarea de astazi este una din excursia la Paris, atat de draga sufletului meu! Parisul este cu siguranta minunat si se ridica la nivelul faimei pe care o are. Noi am stat 5 zile care nu au fost nici pe departe suficiente pentru a face tot ce ne doream, asa ca vom reveni intr-un viitor apropiat! Oricum obiectivele cele mai cunoscute, am reusit sa le atingem iar pe cateva dintre ele le veti remarca in poze! Desi am ales sa vizitam Parisul vara, am prins cateva zile racoroase, cu temperaturi sub zona mea de confort mai ales dimineata pana in ora 12. Sacoul a fost bine ales, inca de cand am gandit tinuta, insa mi-a fost de folos si in acest context cu o vreme nu tocmai prietenoasa. Am prins si o ploaie zdravana care din fericire nu a durat foarte mult astfel ca umbrela din poze nu a avut rol doar decorativ!

Tinutele pe care le-am purtat la Paris, au fost alese gandindu-ma la stilul parizian despre care aveam eu o anumita impresie, insa odata ajunsi acolo, am remarcat ca de fapt frantuzoaicele nu au deloc stilul pe care mi-l imaginam eu,ba din contra! Nu am putut regasi nimic din chic-ul vremurilor trecute, iar stilul chiar le lipseste, predomina banalul si nepasarea in ceea ce priveste vestimentatia. Tocmai pentru ca nu ne incadram in “peisaj”, ni s-a intamplat sa primim multe complimente si sa ni se admire tinutele , lucru care evident a fost un motiv de bucurie!

Las pozele sa vorbeasca de la sine! Paris tu est magnifique!

By the way, follow me on Instagram , aceasta fiind platforma pe care sunt mult mai activa, unde veti regasi multe tinute si poze faine!

Love,

L.

 

 

 

 'Paris, mon amour!' have 2 comments

 1. 8 August 2018 @ 10:43 Simona

  Ce drăguțe sunt pozele de la Paris! 😍😍 Îmim place mult outfit-ul tău și îmi doresc și eu o fustiță de acest tip pe viitor (nu am avut niciodată). ^_^ Au ieșit faine pozele și cu umbreluțe, verdeață și tonuri pale de roz. Mie îmi place și vremea mai răcoroasă, dar nu pot purta fuste sau rochițe atunci așa că te înțeleg. Pupici! La mai multe postări magice! 😘

  Reply

  • 9 August 2018 @ 10:00 Lorena S. Grapcicov

   Multu, Simona! Eu ador fustele in general, dar acest tip mi se pare foarte feminin, chic! Love it! <3

   Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Copyright © Lorena Grapcicov - thegreenbutterfly.ro    Powered by GREENIX