Mini Cooper and the DRESS!

Hello, darlings!

Undeva prin vara, am fost invitati la un eveniment foarte interesant, organizat de BMW. Pentru ca eram in cautare de masina si pentru ca am vrut sa testam cateva din masinile lor, am considerat ca este o oportunitate. Evenimentul insa a fost numai despre MINI COOPER, masini pe care pana la momentul acela nu le agream in mod deosebit, insa dupa ce am avut ocazia sa merg efectiv cu mai multe variante ale lor, m-am indragostit pur si simplu. Daca iti doresti o varianta de masina mica si rapida, ei bine gasesti la MINI masini de peste 200 de cai, ceea ce inseamna ca “zboara” efectiv ,dar si masini mai spatioase in care stai confortabil chiar si in spate, cum este COUNTRYMAN. Ba chiar am mers si cu varianta decapotabila a lui MINI, care mi s-a parut pur si simplu geniala.

Anyway,daca sunteti pasionati de masini de viteza chiar va recomand sa testati MINI.S-ar putea sa aveti o surpriza incredibil de placuta, asa cum am avut si noi de altfel.

Despre tinuta pe care am purtat-o, pot sa spun ca a fost cred ca in top 3 tinute purtate in aceasta vara. Rochia este pur si simplu diafana, este dintr-un fel de broderie de calitate, de culoarea untului si care imbraca intr-un mod incredibil de placut pielea. Aceea a fost si singura data cand am purtat-o, asa ca astept cu nerabdare vara urmatoare pentru a ma putea bucura din nou de ea. Am ales sa o port cu sandale cu talpa ortopedica,foarte inalte, dar in care m-am simtit foarte bine.Accesorizarea a fost si ea una feminina, asemenea rochiei, astfel am purtat un clutch cu imprimeu floral si palaria de paie in tonuri pastelate pe care pur si simplu o ador.Locatia este si ea un deosebita,la finalul exprientei de condus cu MINI, ne-am oprit la CRAMA RASOVA, o locatie noua care e pur si simplu la superlativ din toate punctele de vedere. Pozele au surprins doar o parte din frumusetea locului asa ca va recomand sa faceti personal o vizita la Crama,chiar merita.

Well, I will let you enjoy the pics, I really did when I took them.

Love, L.'Mini Cooper and the DRESS!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Copyright © Lorena Grapcicov - thegreenbutterfly.ro    Powered by GREENIX