Hello Spring Bloggers!

In sfarsit se intampla si in orasul nostru un eveniment care aduce laolalta bloggeri din toate domeniile, oameni pe care ii uneste aceeasi pasiune , aceea de a impartasi ganduri ,idei, inspiratie in mediul online! Odata cu sosirea primaverii..vine si evenimentul mult asteptat,iar meritul ii apartine in totalitate Cristinei Joy,una dintre cele mai vesele si optimiste persoane pe care o cunosc! Ma intreb mereu de unde are atata energie..pentru ca este mereu “in priza”:) Cred ca tocmai energiei sale si dorintei de a avea si in Constanta o comunitate unita de bloggeri  se datoreaza intreaga organizare a evenimentului care va avea loc duminica, 5 martie in cadrul restaurantului Le Premier din Constanta.

La acest eveniment ni se vor alatura si:

Mery Mambet, antreprenor de succes, Owner Hotel Aurora si ambasador Elite Business Women, care ne va vorbi despre importanta existentei unei comunitati in acest domeniu.

Magda Bei, antreprenor de succes, Owner Graphtec Design si ambasador Elite Business Women, va fi virtual cu noi, ne va da sfaturi de dezvoltare si ne va transmite parerea ei despre importanta bloggerilor.

Mircea Plesca, Manager Miss Baker, ne va vorbi despre cum putem monetiza articolele de pe blog si ne va propune o oportunitate de colaborare.

Dan Lupea, antreprenor de succes, Manager Tupperware Constanta, ne va da cateva sugestii de dezvoltare.

Andreea Lada, de la Bottega Verde, va fi alaturi de noi tot virtual si ne va transmite un mesaj.

Anda Nicola, organizatoarea minunatului proiect Skirbike Constanta.

Sponsori ai evenimentului vor fi:

Graphtec Design, Farmec, Cora, Tupperware Constanta, Rekze, Farmasi, NYX, Amity Spa, L`Occitane en Provence, JOKO Make-up, 7th Heaven, Himalaya, Bottega Verde, Miss Baker, Complex-apicol.ro, Elemental, Nutrivita, Solaris, Flormar, Crama Rasova, El-Dor Plant si Yves Rocher.

Se anunta o seara memorabila care va avea in prim plan blogosfera constanteana!

Multumesc, Cris pentru ca ai facut posibila si reala aceasta intalnire care va avea loc peste cateva zile..si care se pare ca va deveni un eveniment cu traditie in fiecare an de acum incolo!

See you there, bloggers! 🙂'Hello Spring Bloggers!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Copyright © Lorena Grapcicov - thegreenbutterfly.ro    Powered by GREENIX