Bike in style!

Hello, my lovely fashionistas!

Am o multime de sedinte dragute pe care le-am facut in ultima perioada, dar , din pacate, nu am reusit sa postez pe cat de des mi-as fi dorit, insa promit ca le veti vedea pe toate curand! Am tot fost plecati vara aceasta, de 4 ori in Ardealul nostru minunat si recent 6 zile la Paris unde am reusit de asemenea sa fac niste poze deosebite, but…soon, my darlings, very soon! 🙂

Sedinta aceasta a fost una speciala, de la idee pana la faptul ca in sfarsit am reusit sa scot bicicleta cea noua la plimbare! O am din noiembrie si nu m-am indurat sa o tin in alta parte decat fix in casa! Imi este tare draga ,este extrem de feminina si de frumoasa, astfel ca am considerat balconul ca fiind un loc total nepotrivit frumusetii ei :)! De abia luna aceasta am reusit sa ies cu ea efectiv si implicit sa fac sedinta mult asteptata.

Am ales sa port o tinuta de inspiratie vintage dar si cu elemente moderne,prin prezenta turbanului care este in tendinte de cateva sezoane deja dar si a pantofilor de tip oxford. Veti observa de fapt ca am avut doua perechi de pantofi la shooting, unii lady-like, potriviti tinutei cu tendinte vintage, dar si pe cei de tip Oxford pe care i-am ales tocmai in ideea de a aduce si modernul in tinuta!

Imi plac foarte mult accesoriile de pus pe cap, in special palariile care se afla chiar pe primul loc in top 3 accesorii preferate,insa nu de putin timp mi-am descoperit si pasiunea pentru turban. Turbanul este un accesoriu foarte de efect, care poate transforma total o tinuta, chiar si pe una banala. Poate fi purtat atat acum vara cat si in sezonul rece , tinand locul clasicului fes. Acest turban bleu se afla in garderoba mea de ceva timp si nu reusisem inca sa il asociez unui outfit,insa iata ca a reusit sa vada si el lumina zilei, ba chiar a ajutat tinuta sa fie una aparte.

A venit si cu ceva emotii la pachet momentul shooting-ului, deoarece am intarziat cu pregatirile, cu achizitionarea buchetului de flori si pana am ajuns in parc se cam dusese lumina, insa am avut noroc sa gasim aceasta alee printre copaci unde razele soarelui patrundeau discret, suficient cat sa iasa cateva cadre minunate.

Cred ca pozele vor spune totul, so…enjoy! 🙂

Love,

L.

Find me on Facebook HERE  and on Instagram  @  lorena_s_grapcicov.

 'Bike in style!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Copyright © Lorena Grapcicov - thegreenbutterfly.ro    Powered by GREENIX