Be different with OSTARA!

Hello,birdies!

In  weekend am participat la un eveniment foarte dragut, pe care l-am asteptat cu foarte mare entuziasm! Multumita Luizei, PR Specialist la City Park Mall, am avut ocazia de a ma familiariza cu un nou concept de bijuterii de tip minimalist, pe care stiti deja ca le prefer, nefiind neaparat adepta bijuteriilor opulente ci mai degraba a celor finute si feminine, mai ales la capitolul cercei.

OSTARA CHARMS este numele brand-ului de bijuterii inovatoare care au reusit sa ma impresioneze intr-un mod deosebit. De ce inovatoare? Ei bine pentru ca sunt diferite, de la concept pana la faptul ca pot fi personalizare intr-un mod aparte, prin intermediul unei amprente cu mesaje vocale personale sau ale celor dragi. Mi s-a parut foarte creativ acest tip de personalizare a bijuteriilor,foarte aproape de suflet si de sentimentele celor care aleg sa le poarte  . Aceasta idee originala apartine Alinei Popa, fondatoarea brand-ului si cea care sta in spatele numelui Ostara. Alina este o persoana foarte calda si placuta..nici nu mi-as fi putut imagina-o altfel, avand in vedere implicarea in afacerea pe care o detine.

“Din 2015 si pana acum, Ostara – caci asa se numesc bijuteriile mele – mi-a cucerit fiecare clipa din viata.  Zilele de duminica, noptile, sarbatorile, vacantele, chiar si cand sunt in avion sau la semafor vad, respir, caut, privesc, gandesc, visez pentru Ostara, pentru ca imi doresc ca bijuteriile mele sa plece spre lume cu suflet, nu doar cu un design aparte si un ambalaj glam”,acestea sunt cuvintele Alinei cand povesteste despre bijuteriile sale.

A fost o experienta frumoasa la finalul careia am ramas cu o stare de bine si de pozitivism. E minunat sa cunosti oameni care au cladit afaceri din pasiune si mai ales cu mult suflet. Despre asta este de fapt Ostara!

Bijuteriile pot fi realizate atat din aur cat si din argint,iar din punctul meu de vedere sunt un must pentru orice fashionista si nu numai, fie ca le veti alege pentru voi sau le veti oferi cadou , cu siguranta reprezinta o optiune interesanta si originala care nu va ramane neobservata.

Voi lasa fotografiile sa vorbeasca de la sine iar pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul Ostara,aici. Preferatul meu a fost colierul acesta, care are in componenta trei elemente! Eu am ales un ingeras, un soare si o semiluna, fiecare avand o semnificatie personala! Mesajul vocal pe care l-am ales pentru imprimare nu il voi dezvalui, insa veti putea admira colierul curand in diverse tinute fiind o varianta foarte versatila.

 

Ea este Alina Popa, creatoarea brand-ului Ostara!

 

 'Be different with OSTARA!' has 1 comment

  1. 5 April 2018 @ 23:51 Simona

    A fost fain evenimentul! ? Mi-a plăcut mult outfitul tău. Pupici!

    Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Copyright © Lorena Grapcicov - thegreenbutterfly.ro    Powered by GREENIX