About me

day 3-4 (7)Hi! My name is Lorena and I`m a FASHION ADDICT!

Cred ca aceasta este cea mai potrivita modalitate de a ma descrie!  As putea sa scriu infinite randuri despre www.thegreenbutterfly.ro sau as putea sa spun ca un vis a devenit realitate! Dupa ani intregi in care am tot ezitat sa fac pasiunea mea una oficiala, dupa ce am intampinat o multime de piedici, am decis sa “enjoy the ride”…si sa perseverez pana voi transforma dorinta si pasiunea pentru Fashion in ceva real.

Desi lucrez in cu totul alt domeniu, moda ramane principala mea sursa de fericire, in afara familiei. Nu este vorba doar de pasiune si atat, desi a inceput astfel, este vorba despre bucuria pe care o am de fiecare data cand reusesc  sa mai combin niste elemente vestimentare, astfel incat sa primesc o multime de feedback-uri pozitive, cand imaginatia si creativitatea creaza un outfit placut ochiului si care genereaza admiratie.

Consider ca a sti sa te imbraci, este o mare calitate, a avea inclinatie spre frumosul vestimentar este un dar, si cred ca este foarte important pentru o femeie sa stie sa se imbrace si sa combine fiecare element al tinutei intr-un mod armonios!

Sper ca prin intermediul blog-ului meu, sa puteti obtine idei pentru propria tinuta, si sa regasiti aceeasi bucurie pe care o resimt eu cand vine vorba despre moda!

Enjoy!

Love, L.

'About me' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Copyright © Lorena Grapcicov - thegreenbutterfly.ro    Powered by GREENIX